1. Home
  2. /
  3. Kat
  4. /
  5. Kattentransport
  6. /
  7. Vervoersbox en reismand
  8. /
  9. Savic Reismand Pl. Trotter 2 Antraciet/L.Grijs

Savic Reismand Pl. Trotter 2 Antraciet/L.Grijs

32,50
Levertijd is 5-10 werkdagen

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

De Savic Reismand Trotter 2 in Antraciet/Lichtgrijs is een betrouwbare en praktische transportoplossing voor middelgrote huisdieren, zoals katten en kleine honden.
Deze duurzame reismand is ontworpen om uw huisdier veilig en comfortabel te vervoeren, of het nu gaat om een rit naar de dierenarts of een langer reisavontuur.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof, biedt de Savic Trotter 2 een robuuste en veilige constructie die bestand is tegen dagelijkse slijtage en verschillende weersomstandigheden.
Het ventilatiesysteem met ruime ventilatieopeningen aan de zijkanten zorgt voor een optimale luchtcirculatie, waardoor uw huisdier koel en comfortabel blijft tijdens het transport.

De reismand is voorzien van een stevige handgreep aan de bovenkant, wat het gemakkelijk maakt om de mand te dragen.
Het voorste deurtje, gemaakt van transparant materiaal, biedt uw huisdier een goed zicht naar buiten, wat kan helpen om stress te verminderen tijdens het reizen.
Het deurtje is eenvoudig te openen en sluiten met een veilig vergrendelingssysteem, waardoor ontsnappingen worden voorkomen.

Met zijn elegante antraciet- en lichtgrijze kleurstelling is de Savic Trotter 2 niet alleen functioneel maar ook stijlvol.
De mand is ruim genoeg voor uw huisdier om comfortabel te zitten of liggen en is gemakkelijk schoon te maken, wat bijdraagt aan het onderhoudsgemak.

De Savic Reismand Trotter 2 Antraciet/Lichtgrijs biedt een veilige, comfortabele en stressvrije reiservaring voor uw huisdier, terwijl het u de gemoedsrust geeft dat uw huisdier goed beschermd is tijdens het transport.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Savic Reismand Pl. Trotter 2 Antraciet/L.Grijs” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu