1. Home
  2. /
  3. Hond
  4. /
  5. Gezondheid
  6. /
  7. Angst en stress
  8. /
  9. Frama Agnus Castus Complex Forte 100 ml

Frama Agnus Castus Complex Forte 100 ml

30,98
Vandaag bezorgd

2 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

Frama Agnus Castus Complex Forte 100 ml is een speciaal ontwikkeld voedingssupplement voor honden, ontworpen om de hormonale balans te ondersteunen en gedragsproblemen die verband houden met hormonale schommelingen te verminderen.
Dit supplement bevat geconcentreerde extracten van de Agnus Castus-plant, ook wel bekend als Monnikspeper, die bekend staat om zijn positieve effecten op hormonale balans.

**Belangrijkste voordelen van Frama Agnus Castus Complex Forte voor honden:**

– **Hormonale Balans:** Helpt bij het reguleren van hormonale schommelingen bij honden, wat kan bijdragen aan een vermindering van gedragsproblemen zoals prikkelbaarheid, rusteloosheid en agressie.
– **Natuurlijke Ingrediënten:** Bevat pure en geconcentreerde extracten van Agnus Castus, zonder toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen, waardoor het veilig is voor uw huisdier.
– **Gebruiksgemak:** De vloeibare vorm maakt het gemakkelijk om te doseren en toe te voegen aan het dagelijkse dieet van uw hond. Het wordt geleverd in een handige fles van 100 ml met een doseerdop voor nauwkeurige dosering.

**Gebruiksaanwijzing:**
– Schud de fles goed voor gebruik.
– Voeg de aanbevolen hoeveelheid toe aan het voer of drinkwater van uw hond, zoals aangegeven op de verpakking of zoals geadviseerd door uw dierenarts.

Met Frama Agnus Castus Complex Forte 100 ml biedt u uw hond een natuurlijk supplement dat kan helpen bij het ondersteunen van een gezonde hormonale balans en het verbeteren van het algehele welzijn en gedrag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frama Agnus Castus Complex Forte 100 ml” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu