1. Home
  2. /
  3. Knaagdier/Konijn
  4. /
  5. Accesoires
  6. /
  7. Koelproducten
  8. /
  9. Kowloon cool pod knaagdieren blauw 22.5×22.5cm 1st

Kowloon cool pod knaagdieren blauw 22.5×22.5cm 1st

7,99
Maandag bezorgd

2 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

De Kowloon Cool Pod voor knaagdieren in de kleur blauw, met afmetingen van 22,5×22,5 cm, is een innovatieve oplossing om uw kleine huisdieren koel en comfortabel te houden tijdens warme dagen. Deze koel pod is speciaal ontworpen voor knaagdieren zoals hamsters, cavia’s, en gerbils.

Gemaakt van duurzaam en veilig kunststof, biedt de Cool Pod een effectieve manier om de temperatuur in het verblijf van uw knaagdier te reguleren. Het koeloppervlak werkt door warmte van het lichaam van uw huisdier te absorberen en af te voeren, waardoor een aangename en verkoelende omgeving ontstaat.

De Cool Pod is eenvoudig te gebruiken: plaats hem simpelweg in het verblijf van uw knaagdier, en het koelproces begint automatisch. Het compacte formaat van 22,5×22,5 cm maakt het geschikt voor diverse knaagdierkooien en -verblijven.

Met zijn frisse blauwe kleur en praktische ontwerp is de Kowloon Cool Pod niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan het verblijf van uw huisdier. Het helpt om stress door hitte te verminderen en draagt bij aan het welzijn van uw knaagdier.

De Kowloon Cool Pod Knaagdieren Blauw 22,5×22,5 cm is een must-have accessoire voor elke knaagdierhouder die zijn huisdier een comfortabele en koele omgeving wil bieden tijdens warme weersomstandigheden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kowloon cool pod knaagdieren blauw 22.5×22.5cm 1st” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu