1. Home
  2. /
  3. Kat
  4. /
  5. Voor in Huis
  6. /
  7. Krabmeubels
  8. /
  9. Krabplanken
  10. /
  11. Trixie Krabgolf Mimi, karton, catnip 48 × 16 × 22 cm, wijnrood

Trixie Krabgolf Mimi, karton, catnip 48 × 16 × 22 cm, wijnrood

19,99
Maandag bezorgd

2 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

De Trixie Krabgolf Mimi in wijnrood is een innovatieve en functionele krabgolf, ontworpen om aan de natuurlijke krabbehoeften van uw kat te voldoen.
Met afmetingen van 48 × 16 × 22 cm biedt deze krabgolf een ruime krab- en speeloppervlakte, terwijl het stijlvolle ontwerp perfect in elk interieur past.

De krabgolf is gemaakt van stevig karton, een materiaal waar katten dol op zijn om hun nagels in te zetten. Het helpt uw kat om zijn nagels gezond en scherp te houden, en beschermt tegelijkertijd uw meubels tegen ongewenste krassen.
De unieke golfvorm maakt het niet alleen aantrekkelijk voor uw kat om te krabben, maar biedt ook een comfortabele plek om op te liggen en te spelen.

De krabgolf is verrijkt met catnip, wat de aantrekkingskracht voor uw kat vergroot. Catnip stimuleert de speelsheid van katten en moedigt hen aan om de krabgolf te gebruiken, wat bijdraagt aan hun algehele welzijn en activiteit.

De wijnrode kleur geeft de krabgolf een elegante en moderne uitstraling, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan uw huis.
De compacte afmetingen maken het gemakkelijk te plaatsen in elke kamer, zonder veel ruimte in beslag te nemen.

De Trixie Krabgolf Mimi, karton, catnip 48 × 16 × 22 cm, wijnrood is een ideale keuze voor kattenliefhebbers die hun huisdieren een duurzame, aantrekkelijke en functionele krabplek willen bieden. Het combineert speelplezier met praktische voordelen,
waardoor zowel u als uw kat tevreden zullen zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trixie Krabgolf Mimi, karton, catnip 48 × 16 × 22 cm, wijnrood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu