1. Home
  2. /
  3. Kat
  4. /
  5. Kattensnacks
  6. /
  7. Snoepjes
  8. /
  9. Trixie Meaty & Crunchy met Kip & Makreel 50g

Trixie Meaty & Crunchy met Kip & Makreel 50g

2,99
Maandag bezorgd

4 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

De Trixie Meaty & Crunchy met Kip & Makreel snacks zijn een heerlijke en gezonde traktatie voor uw kat. Deze smakelijke hapjes, verpakt in een zakje van 50 g, zijn ideaal als beloning of gewoon als een lekker tussendoortje voor uw geliefde huisdier.

Deze snacks zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten met een combinatie van kip en makreel. Dit zorgt voor een onweerstaanbare smaak die zelfs de meest kieskeurige katten zal bekoren. De snacks bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen, wat bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van uw kat.

Met hun unieke textuur, die zowel vlezig als knapperig is, bieden de Trixie Meaty & Crunchy snacks een bevredigende kauwervaring voor uw kat. De combinatie van de sappige kip en de hartige makreel zorgt voor een intense smaakbeleving die uw kat keer op keer zal waarderen.

De praktische, hersluitbare verpakking zorgt ervoor dat de snacks vers blijven en gemakkelijk mee te nemen zijn. Dit maakt ze een handige optie voor onderweg, zodat u uw kat altijd en overal kunt verwennen.

De Trixie Meaty & Crunchy met Kip & Makreel, 50 g, zijn een gezonde en smakelijke manier om uw kat te verwennen. Deze premium snacks combineren kwaliteit, smaak en functionaliteit, waardoor ze een must-have zijn voor elke kattenliefhebber die zijn huisdier alleen het beste wil geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trixie Meaty & Crunchy met Kip & Makreel 50g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu