1. Home
  2. /
  3. Hond
  4. /
  5. Hondenvoeding
  6. /
  7. Hypoallergene voeding
  8. /
  9. Adult
  10. /
  11. NH dog insect based 12,5 kg graanvrij

NH dog insect based 12,5 kg graanvrij

79,99
Levertijd is 5-10 werkdagen

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

NH Dog Insect Based 12,5 kg Graanvrij is een innovatieve en duurzame hondenvoeding die speciaal is ontwikkeld voor honden met voedselgevoeligheden of allergieën. Deze voeding is gebaseerd op insecteneiwit, een hypoallergene en milieuvriendelijke eiwitbron die een uitstekend alternatief biedt voor traditionele dierlijke eiwitten zoals kip of rund.

Het gebruik van insecteneiwit maakt deze voeding niet alleen geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering, maar draagt ook bij aan een verminderde ecologische voetafdruk. Insecten produceren namelijk veel minder broeikasgassen en hebben minder water en voer nodig dan traditionele veeteelt.

De graanvrije formule van NH Dog Insect Based is ideaal voor honden die moeite hebben met het verteren van granen zoals tarwe, maïs en rijst. In plaats daarvan bevat deze voeding alternatieve koolhydraatbronnen zoals aardappelen en erwten, die licht verteerbaar zijn en zorgen voor een stabiele energielevering.

Deze hoogwaardige hondenvoeding bevat een uitgebalanceerde mix van essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen en vetzuren, die bijdragen aan de algehele gezondheid van uw hond. Omega-3 en Omega-6 vetzuren ondersteunen een gezonde huid en een glanzende vacht, terwijl prebiotische vezels de spijsvertering bevorderen en een gezonde darmflora ondersteunen.

NH Dog Insect Based 12,5 kg Graanvrij is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van volwassen honden van alle rassen en maten. De krokante brokjes helpen tandplak te verminderen en dragen bij aan een goede mondgezondheid.

Belangrijkste kenmerken:

Insecteneiwit: Een hypoallergene en duurzame eiwitbron, ideaal voor honden met voedselgevoeligheden.
Graanvrij: Geschikt voor honden met graanallergieën of intoleranties.
Essentiële voedingsstoffen: Verrijkt met vitamines, mineralen en vetzuren voor een optimale gezondheid.
Ondersteunt huid en vacht: Bevat Omega-3 en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht.
Goede spijsvertering: Prebiotische vezels voor een gezonde darmflora.
Met NH Dog Insect Based 12,5 kg Graanvrij biedt u uw hond een voedzame, hypoallergene en milieuvriendelijke maaltijd die bijdraagt aan zijn gezondheid en welzijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NH dog insect based 12,5 kg graanvrij” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu