Linda Kattengras

1,99
Maandag bezorgd

5 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

Linda Kattengras is een natuurlijke en gezonde aanvulling voor het dieet van uw kat. Het verse gras biedt essentiële vezels die de spijsvertering bevorderen en helpen bij het voorkomen van haarballen. Dit product is gemakkelijk te kweken en zorgt ervoor dat uw kat binnenshuis toegang heeft tot vers en gezond groen, wat vooral belangrijk is voor binnenkatten die geen toegang hebben tot buitenplanten. Kattengras voorziet uw huisdier van belangrijke voedingsstoffen en draagt bij aan het algemene welzijn.

Gebruiksaanwijzing:
1. Open de verpakking van Linda Kattengras en verwijder de plastic deksel voorzichtig.
2. Voeg een kleine hoeveelheid water toe aan de aarde, zodat deze vochtig maar niet doorweekt is.
3. Plaats de verpakking op een lichte, zonnige plek, maar vermijd direct zonlicht om te voorkomen dat de aarde uitdroogt.
4. Houd de aarde constant vochtig door dagelijks water toe te voegen, maar zorg ervoor dat er geen water in de verpakking blijft staan.
5. Binnen enkele dagen zullen de graszaden beginnen te ontkiemen en kunt u het gras laten groeien tot een hoogte van ongeveer 10-15 cm.
6. Zodra het gras voldoende is gegroeid, kunt u het aan uw kat aanbieden. Plaats de verpakking op een toegankelijke plek voor uw kat, zodat deze er veilig van kan genieten.
7. Voor de beste resultaten, zorg ervoor dat het gras vers blijft door regelmatig water toe te voegen en oude, verwelkte bladeren te verwijderen.

Linda Kattengras biedt uw kat een smakelijke en gezonde traktatie die bijdraagt aan een goede spijsvertering en algehele gezondheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Linda Kattengras” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu