1. Home
  2. /
  3. Hond
  4. /
  5. Onderweg/ erop uit
  6. /
  7. Trixie Hondenpoepzakjes lavendelgeur 4 rollen à 20 zakjes, paars

Trixie Hondenpoepzakjes lavendelgeur 4 rollen à 20 zakjes, paars

2,99
Morgen bezorgd

2 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

De Trixie Hondenpoepzakjes met Lavendelgeur komen in een verpakking van 4 rollen, met elk 20 zakjes per rol, en zijn paars van kleur. Deze praktische zakjes zijn speciaal ontworpen voor het eenvoudig en hygiënisch opruimen van hondenpoep tijdens wandelingen.

De zakjes zijn voorzien van een aangename lavendelgeur die helpt om eventuele onaangename geuren te neutraliseren en de omgeving fris te houden. De geur is subtiel en zorgt voor een aangename ervaring voor zowel de eigenaar als voorbijgangers.

Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, zijn de zakjes scheur- en lekbestendig, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over doorlekken of scheuren tijdens gebruik. Elk zakje is groot genoeg om hondenpoep veilig en gemakkelijk te verpakken. Dankzij de praktische rolverpakking kunt u de zakjes eenvoudig meenemen en gebruiken tijdens wandelingen met uw huisdier.

De Trixie Hondenpoepzakjes zijn eenvoudig te openen en te sluiten, en dragen bij aan een schone en nette omgeving door het opruimen van hondenpoep op een handige manier. Ze zijn een onmisbare accessoire voor elke hondenbezitter die waarde hecht aan hygiëne en netheid tijdens het uitlaten van hun huisdier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trixie Hondenpoepzakjes lavendelgeur 4 rollen à 20 zakjes, paars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu