1. Home
  2. /
  3. Hond
  4. /
  5. Speelgoed
  6. /
  7. Pluche speelgoed
  8. /
  9. Trixie Olifant, pluche 36 cm

Trixie Olifant, pluche 36 cm

17,99
Maandag bezorgd

3 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

De Trixie Olifant is een knuffelbaar en interactief pluchen speeltje van 36 cm, perfect voor honden die dol zijn op zachte speeltjes en gezelschap. Dit charmante speeltje is ontworpen om comfort en langdurig plezier te bieden, waardoor het al snel een favoriet wordt van uw huisdier.

Het olifantenspeeltje is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal, wat het heerlijk zacht maakt en uitnodigt tot knuffelen. De binnenkant is stevig gevuld met polyestervlies, waardoor het speeltje veerkrachtig en duurzaam is, zelfs bij intensief gebruik. De grootte van 36 cm maakt het ideaal voor middelgrote en grote honden, maar ook kleinere honden zullen genieten van de zachte textuur en het grote formaat om tegenaan te liggen.

Het Trixie Olifantenspeeltje is ideaal voor zowel actieve speel- als rustige knuffelmomenten. Honden kunnen ermee sjouwen, erop kauwen of het gewoon als knuffelmaatje gebruiken tijdens het slapen. Het schattige olifantendesign en de zachte pluche maken het extra aantrekkelijk voor uw huisdier.

Dit speeltje is ook gemakkelijk schoon te maken. U kunt het met de hand wassen of in de wasmachine reinigen op een zachte cyclus om het fris en hygiënisch te houden.

De Trixie Olifant van 36 cm biedt een combinatie van knuffelbaarheid, duurzaamheid en speelplezier, wat het een geweldige toevoeging maakt aan de speeltjescollectie van uw hond.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trixie Olifant, pluche 36 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu