1. Home
  2. /
  3. Hond
  4. /
  5. Speelgoed
  6. /
  7. Pluche speelgoed
  8. /
  9. Trixie Luiaard, pluche 56 cm

Trixie Luiaard, pluche 56 cm

14,99
Maandag bezorgd

4 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

De Trixie Luiaard is een knuffelachtig pluchen speeltje van 56 cm, ontworpen om zowel speelse als rustgevende momenten voor uw hond te bieden.
Dit speeltje is een uitstekende keuze voor huisdieren die houden van zachte, comfortabele knuffels en die genieten van interactieve speeltijd met hun favoriete speeltje.

De luiaard is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal, wat zorgt voor een heerlijk zachte textuur die uitnodigt tot knuffelen.
De binnenkant is gevuld met stevig polyestervlies, wat het speeltje extra veerkrachtig en duurzaam maakt, zelfs bij intensief gebruik.
Het grote formaat van 56 cm maakt het ideaal voor middelgrote tot grote honden, maar ook kleinere honden zullen genieten van de gezellige en knuffelbare vorm.

Het realistische en schattige luiaardontwerp maakt dit speeltje bijzonder aantrekkelijk voor uw huisdier.
Het kan gebruikt worden voor verschillende speelmogelijkheden, zoals trekken, gooien, apporteren of gewoon als een comfortabel knuffelmaatje tijdens het slapen.

Dit pluchen speeltje is ook eenvoudig schoon te maken. U kunt de Trixie Luiaard met de hand wassen of in de wasmachine reinigen op een zachte cyclus om het fris en hygiënisch te houden.

De **Trixie Luiaard, pluche 56 cm**, biedt een perfecte combinatie van zachtheid, duurzaamheid en speelplezier, waardoor het een geweldige toevoeging is aan de speeltjescollectie van uw hond.
Het speeltje zorgt voor vermaak en comfort, wat bijdraagt aan het welzijn en de tevredenheid van uw huisdier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trixie Luiaard, pluche 56 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu