1. Home
  2. /
  3. Kat
  4. /
  5. Kattenvoeding
  6. /
  7. Droogvoer
  8. /
  9. Adult
  10. /
  11. It’s my cat 3 mix 2.5 kg

It’s my cat 3 mix 2.5 kg

7,99
Levertijd is 5-10 werkdagen

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

Productomschrijving: My Cat Dry 3 Mix

My Cat Dry 3 Mix is een uitgebalanceerde, hoogwaardige droge kattenvoeding die speciaal is samengesteld om aan de voedingsbehoeften van uw kat te voldoen. Deze smakelijke mix biedt essentiële voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond en gelukkig leven voor uw kat. De voeding bevat kip als hoofdingrediënt om de spiermassa en algemene gezondheid van uw kat te ondersteunen. Daarnaast is het verrijkt met een uitgebalanceerde mix van vitaminen en mineralen om het immuunsysteem te versterken en een glanzende vacht te bevorderen. Natuurlijke vezels in de voeding ondersteunen de spijsvertering en helpen haarballen te verminderen, terwijl kippenvet zorgt voor een rijke bron van energie en essentiële vetzuren voor een gezonde huid en vacht. My Cat Dry 3 Mix is vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

De belangrijkste ingrediënten van deze voeding zijn kippenmeel, rijst, maïsglutenmeel, kippenvet, gedroogde bietenpulp, vitaminen (A, D3, E, B12) en mineralen (zink, ijzer, koper, mangaan, selenium), aangevuld met natuurlijke antioxidanten.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kat altijd toegang heeft tot vers drinkwater en de voeding op een koele, droge plaats te bewaren. Het voedingsadvies varieert afhankelijk van de leeftijd, het gewicht en de activiteit van uw kat. Voor kittens wordt een dagelijkse hoeveelheid van 20-50 gram aanbevolen, voor volwassen katten 50-100 gram, en voor senior katten 40-80 gram.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg, 2.5 kg en 5 kg, ondersteunt My Cat Dry 3 Mix de algehele gezondheid van uw kat door middel van uitgebalanceerde voeding die rijk is aan hoogwaardige eiwitten, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen. Het helpt bij het behoud van een gezonde spijsvertering, een sterk immuunsysteem en een glanzende vacht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “It’s my cat 3 mix 2.5 kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu