1. Home
  2. /
  3. Kat
  4. /
  5. Kattenvoeding
  6. /
  7. Droogvoer
  8. /
  9. Adult
  10. /
  11. It’s my cat dry fit 4 life 10 kg

It’s my cat dry fit 4 life 10 kg

37,99
Levertijd is 5-10 werkdagen

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

Hier is een aangepaste productomschrijving voor “My Cat Dry Fit 4 Life 10 kg”:

My Cat Dry Fit 4 Life is een hoogwaardige droge kattenvoeding die speciaal is ontwikkeld om de gezondheid en het welzijn van uw kat gedurende haar hele leven te ondersteunen.
Deze uitgebalanceerde voeding biedt alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een actieve en gezonde levensstijl.

My Cat Dry Fit 4 Life bevat kip als hoofdingrediënt, wat zorgt voor een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten die essentieel zijn voor de spieropbouw en het behoud van een sterke, slanke lichaamsbouw.
Deze voeding is verrijkt met een optimale mix van vitaminen en mineralen, zoals vitamine A, D3, E, B12, zink, ijzer, koper, mangaan en selenium, die bijdragen aan een sterk immuunsysteem, een gezonde huid en een glanzende vacht.

De voeding bevat natuurlijke vezels uit gedroogde bietenpulp, die de spijsvertering ondersteunen en helpen bij het verminderen van haarballen.
Kippenvet, een rijke bron van energie en essentiële vetzuren, bevordert een gezonde huid en vacht en ondersteunt de algehele vitaliteit van uw kat.

My Cat Dry Fit 4 Life is vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen, waardoor u zeker weet dat uw kat alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten binnenkrijgt.

Het is belangrijk dat uw kat altijd toegang heeft tot vers drinkwater. Bewaar de voeding op een koele, droge plaats om de versheid te behouden.
Het voedingsadvies is afhankelijk van de leeftijd, het gewicht en de activiteit van uw kat. Voor kittens wordt een dagelijkse hoeveelheid van 20-50 gram aanbevolen, voor volwassen katten 50-100 gram, en voor senior katten 40-80 gram.

Deze voeding is verkrijgbaar in een handige 10 kg verpakking, wat zorgt voor een langdurige voorraad van kwaliteitsvoeding voor uw kat.
My Cat Dry Fit 4 Life ondersteunt de algehele gezondheid van uw kat met uitgebalanceerde voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde spijsvertering, een sterk immuunsysteem en een glanzende vacht, zodat uw kat kan genieten van een fit en vitaal leven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “It’s my cat dry fit 4 life 10 kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu