1. Home
  2. /
  3. Hond
  4. /
  5. Onderweg/ erop uit
  6. /
  7. Fiets
  8. /
  9. Fietsmanden
  10. /
  11. Trixie Fietsmand voor bagagedrager, kunststof/metaal 36 × 47 × 46 cm, grijs

Trixie Fietsmand voor bagagedrager, kunststof/metaal 36 × 47 × 46 cm, grijs

49,99
Maandag bezorgd

2 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

De Trixie Fietsmand voor bagagedrager is een stijlvolle en praktische oplossing om uw huisdier veilig en comfortabel mee te nemen tijdens fietstochten. Deze robuuste fietsmand is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en metaal, wat zorgt voor een duurzame en stevige constructie.

Met afmetingen van 36 x 47 x 46 cm biedt de mand voldoende ruimte voor kleine tot middelgrote huisdieren. De mand is ontworpen om op de bagagedrager van uw fiets te worden bevestigd, waardoor uw huisdier stabiel en veilig vervoerd kan worden. De grijze kleur geeft de mand een moderne en neutrale uitstraling die bij elke fiets past.

De Trixie Fietsmand is uitgerust met een veiligheidsrooster, wat voorkomt dat uw huisdier onverwacht uit de mand springt, terwijl het nog steeds voldoende ventilatie en zicht biedt. Dit maakt de mand ideaal voor huisdieren die nieuwsgierig zijn en graag om zich heen kijken tijdens de rit.

Daarnaast is de mand voorzien van een comfortabele binnenvoering, die gemakkelijk te verwijderen en te reinigen is. Dit zorgt ervoor dat uw huisdier altijd een schone en aangename plek heeft om te zitten.

De bevestiging van de mand op de bagagedrager is eenvoudig en veilig, waardoor u snel en zonder gedoe op pad kunt gaan. De stevige constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur van de mand, zelfs bij frequent gebruik.

Of u nu een ontspannen fietstocht maakt door de stad of een langere rit op het platteland, de Trixie Fietsmand voor bagagedrager biedt een veilige en comfortabele manier om uw trouwe viervoeter mee te nemen. Geniet samen van de buitenlucht en het avontuur met deze praktische en stijlvolle fietsmand.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trixie Fietsmand voor bagagedrager, kunststof/metaal 36 × 47 × 46 cm, grijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu