1. Home
  2. /
  3. Kat
  4. /
  5. Kattenverzorging
  6. /
  7. Bogadent Dental Water voor katten 250ml

Bogadent Dental Water voor katten 250ml

19,99
Maandag bezorgd

4 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

Bogadent Dental Water voor katten 250ml is een mondverzorgingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld om de mondhygiëne van katten te ondersteunen. Dit product wordt eenvoudig aan het drinkwater van je kat toegevoegd en helpt tandplak en bacteriën in de mond te verminderen, wat de vorming van tandsteen voorkomt en bijdraagt aan een frisse adem.

Het Dental Water bevat een combinatie van actieve ingrediënten, zoals enzymen en zink, die helpen om bacteriën te bestrijden en de mondgezondheid van je kat te bevorderen. Het gebruik van Bogadent Dental Water is een eenvoudige manier om de dagelijkse mondverzorging van je kat te verbeteren zonder stress of ongemak

Bogadent Dental Water voor katten 250ml bevat verschillende actieve ingrediënten die de mondgezondheid van je kat verbeteren:

Enzymen (zoals Glucose Oxidase en Lactoperoxidase): Deze enzymen helpen bij het bestrijden van bacteriën in de mond die verantwoordelijk zijn voor tandplak en tandsteen. Ze ondersteunen het natuurlijke afweermechanisme in de mond en helpen bij het behouden van een gezonde mondflora.

Zink (Zinkgluconaat): Zink heeft antibacteriële eigenschappen en helpt bij het verminderen van de vorming van tandplak en de ontwikkeling van tandvleesontstekingen. Het bevordert daarnaast de genezing van het tandvlees.

Dosering en Gebruik
Het Dental Water is eenvoudig in gebruik. Je voegt dagelijks een bepaalde hoeveelheid toe aan het drinkwater van je kat. De aanbevolen dosering is 10 ml (ongeveer 2 theelepels) per 100 ml drinkwater. Zorg ervoor dat je het drinkwater dagelijks ververst om de effectiviteit van het product te behouden..

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bogadent Dental Water voor katten 250ml” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu