1. Home
  2. /
  3. Hond
  4. /
  5. Speelgoed
  6. /
  7. Honden Speelballen
  8. /
  9. Chuckit ultra ball L

Chuckit ultra ball L

10,99
Maandag bezorgd

3 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

De Chuckit! Ultra Ball L is een duurzame en veerkrachtige speelbal voor honden die garant staat voor urenlang speelplezier. Deze bal is speciaal ontworpen voor actieve honden en is gemaakt van hoogwaardig natuurlijk rubber, waardoor hij bestand is tegen intensief kauwen en spelen.

Met zijn opvallende oranje kleur is de Chuckit! Ultra Ball L gemakkelijk te vinden, zelfs in hoog gras of water. Het gladde oppervlak van de bal zorgt ervoor dat hij moeiteloos door de lucht vliegt en gemakkelijk op te pakken is voor zowel honden als hun baasjes.

De Chuckit! Ultra Ball L heeft een diameter van 7,6 cm, waardoor hij perfect is voor grotere hondenrassen. Of je nu een spelletje apporteren wilt spelen in het park of gewoon wat energie wilt verbranden in de achtertuin, deze bal is de ideale keuze.

Dankzij de duurzaamheid en kwaliteit van de Chuckit! Ultra Ball L, zal hij lang meegaan en bestand zijn tegen ruwe speelsessies. Het is een essentiële toevoeging aan de speelgoedcollectie van elke hond en een favoriet onder zowel hondenbezitters als hun harige vrienden.

Breng het speelplezier naar een hoger niveau met de Chuckit! Ultra Ball L – de ultieme bal voor actieve honden die houden van apporteren, rennen en spelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chuckit ultra ball L” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu