1. Home
  2. /
  3. default
  4. /
  5. BKK Fangs 62-ua #8 6 pcs

BKK Fangs 62-ua #8 6 pcs

11,95
Vandaag bezorgd

9 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 9.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

De BKK Fangs-62 UA is een uiterst veelzijdige dreg, van origine ontworpen voor zoutwateromstandigheden. Dankzij BKK’s kenmerkende Ultra-Antirust coating biedt deze haak ongeëvenaarde weerstand tegen corrosie door zoutwater, zodat de haak lang scherp en betrouwbaar blijft, zelfs onder zware omstandigheden. Dus al helemaal in zoet water!

Het ontwerp van de haak is geïnspireerd op de traditionele O’Shaughnessy haak, een bewezen klassieker met een uitstekende inhaking. De gesmede schacht zorgt voor 20% extra kracht ten opzichte van andere haken, wat de duurzaamheid en levensduur van de haak aanzienlijk verlengt. De haaksteel heeft een perfecte lengte voor gebruik met diverse kunstaassoorten, waaronder topwaters, shads, minnows, en pluggen. Of natuurlijk binnen de doodaasvisserij.

Daarnaast zijn de haakpunten naaldscherp, wat een superieure penetratie en hogere vangstkansen garandeert. De BKK Fangs-62 UA combineert hoogwaardige materialen met vakmanschap en biedt zoutwater vissers een betrouwbare keuze voor de meest uitdagende situaties.

Verkrijgbaar in verschillende maten:

Beschikbare maten: 16, 14, 12, 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 1/0, 2/0, 3/0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BKK Fangs 62-ua #8 6 pcs” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu